18 Nisan 2016 Pazartesi

2016'da Çıkacak Oyunlar

Her yıl binlerce oyun çıkıyor; ama biz en iyileri takip etmekte zorlanıyoruz. Hazırladığımız 2016'da çıkacak oyunlar listesi yer almaktadır. Bununla birlikte yazının en sonunda henüz tarihleri açıklanmayan; ama 2016'da çıkacağı söylenen oyunlar da yer almaktadır.
Ayrıca ansızın çıkan oyunların varlığını da unutmamak gerek. Oyun yapımcıları, daha önce hiç bahsetmedikleri bir oyunu hemen yayına alabiliyorlar.Haziran ayından itibaren başlayacak oyun fuarı sezonunda, yine 2016'da çıkacak büyük oyunlar duyurulacaktır. Yine de şu an için çıkması beklenen çok fazla oyunun olduğunu da görünüyor.



The Banner Saga 2
The Banner Saga 2, viking temalı taktiksel rol yapma oyunu The Banner Saga'nın devam oyunu olarak 19 Nisan'da Steam üzerinden PC ve Mac ortamlarına gelmeye hazırlanıyor.

Yapımcılığını tekrar Stoic'in üstlendiği The Banner Saga 2, hikayeyi kaldığı yerden ele alacak ve oyuncuların sevdiği tarza sadık kalacak.





Battleborn

Battleborn, Borderlands'ten tanıdığımız Gearbox Software tarafından geliştirilen bir FPS oyunudur. MOBA türüne benzer mekanikler ve birçok farklı oyun modu barındıran oyun PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için geliyor.




Overwatch

Overwatch, Blizzard'ın uzun bir aradan sonra çıkardığı yeni IP'sidir.FPS deathmatch tarzında dinamik oynanışıyla dikkat çeken Overwatch hakkında henüz çok az detay biliniyor.
Valve'ın Team Fortress serisine benzer bir yapı sergileyen Overwatch'ta, Blizzard'ın diğer oyunlarından kahramanlar baş gösteriyor.
BlizzCon 2015'te bolca detaylarla tanıtılan Overwatch, PC ile beraber konsollara da çıkacak
.




Outlast 2
Outlast 2, Red Barrels isimli bağımsız bir stüdyonun 2013 senesinde ilk olarak PC platformuna çıkardığı korku oyunu Outlast'ın devam oyunudur.

Outlast 2'de ilk oyundan farklı olarak yer, mekan, karakterler ve elbette olaylarında tamamen değişiklik göstereceği biliniyor.



Forza Motorsports 6

Forza Motorsports 6, Microsoft'un el üstünde tuttuğu yarış serisi Forza Motorsport beşinci oyunla Xbox One'a geçiş yapmıştı. Forza Motorsports 6 ise Horizon 2'yi saymadığımız takdirde serinin Xbox One'daki ikinci yapımı olacak .





Perception


Perception, eski BioShock ve Dead Space oyuncularının geliştiricileri tarafından hazırlanan, farklı bir etkileşim türüyle karşımıza çıkacak bir korku/macera oyunudur.
Oyunda kör bir kadın karakterle oynuyor ve sürekli rüyalarımıza giren gizemli bir evi keşfe çıkıyoruz. Yarattığınız her ses oyunda size görüntü olarak geri dönüyor, bu sayede yolunuzu bulabiliyorsunuz.






Fragments of Him

Fragments of Him, birinci kişi açısından oynanan bir hikaye tabanlı oyundur. Trajik bir kazayla hayatını kaybeden bir adamın hikayesini anlatan oyunda oyuncu, diğer karakterlerin aklını ve ruhunu temsil ederek geçmişte yolculuk ederek hikayenin akışını değiştirebilir.

Hikayede yönetici konumunda olarak oynayacağımız Fragments of Him henüz yapım aşamasında.




Dishonored 2

Dishonored 2, Arkane Studios tarafından geliştirilen ve 2016 senesi içerisinde çıkması beklenen bir aksiyon-macera gizlilik oyunudur. Dishonored'ın direkt devamı olacağı bilinen oyun, bildiğimiz evrende geçecek ancak yeni karakterleri sahneye çıkaracak.



Silicon Kinghts

Silicon Kinghts'ın eski çalışanları tarafından kurulan Precursor GamesEternal Darkness: Sanity's Requiem'in ruhani devamı olacak Shadow Darkness PC ve Wii U için geliştirilmeye devam ediliyor. Kickstarter projesi olarak oyun dünyasına adım atan oyun korku temalı.




For Honor

For Honor, Yapımcılığını Ubisoft'un üstlendiği For Honor, 4'e 4 kılıç dövüşlerinin yapıldığı bir oyundur. E3 2015 sırasında duyurulan oyunda, oyuncular belirli gruplara ayrılarak bir birlerine ve yapay zekaya karşı savaşırlar








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder